Čtení z kvantového pole – J.Lexa

22.2. a 23.2.2020 vás opět čeká seminář Jiřího Lexy – tentokrát Čtení z kvantového pole – je určen pro pro všechny zájemce o poznání kvantového světa a nejen jeho. Během dvou dnů se naučíte pracovat s kvantovou vlnou (kvantovkou) a především načítat informace z kvantového pole. Můžete si tak snadno diagnostikovat příčiny konkrétních problémů. Kvantová vlna, vám naopak na základě vašeho čtení z kv. pole, pomůže opravit nejen podlomené zdraví, ale i vztahy či finance. Budeme se věnovat praktickým cvičením a věřím, že si o tomto víkendu užijete nejen poznání svých skrytých schopností, ale též legraci, hru a skvělou partu lidí.

Chcete-li vyřešit své vztahové, zdravotní či finanční problémy, pak je pro vás seminář Čtení z kvantového pole přesně to, co hledáte. Dostanete se k informacím, které jsou staré jako lidstvo samo, jen vám je nikdo doposud neukázal. Naučíte se snadno napojit na informační, kvantové, morfické či morfogenetické pole, odkud si můžete stahovat informace, které zrovna potřebujete. Vzájemnou interakcí si ukážeme, jak snadno můžete načítat informace svému okolí a naopak. Napojením se na své vyšší já si můžete opatřit informace potřebné ke kterékoliv situaci. To vše si ukážeme a vyzkoušíme v rámci semináře. V praxi si představíme, jak pracovat s energií peněz a jakým způsobem k jejich přísunu využít svoji schopnost čtení z kvantového pole. Též se můžete těšit na skvělou meditaci v hladině “theta”.

Cena dvoudenního semináře je 5500,- Kč, přihláška se stává závaznou nahlášením jména na tel. 606 206 736 a zaplacením zálohy ve výši 2500,- Kč na účet 214075067/0600

Oba dny začínáme v 9.00 a končíme v 17.00. Samozřejmě na vás bude čekat občerstvení, káva, čaj a jiné dobroty.

Napsat komentář